搜索
热搜: 经济 感情 创业

真情马克-only love永恒的经典

<P>[mp3=1]http://www.veryen.org/uploadfiles/music/20.mp3[/mp3]</P>
<P>2.a.m.and the rain is falling 凌晨2点,雨在下. <BR>here we are at the crossroads once again 我们再次来到这分手的十字路口. <BR>you're telling me you're so comfused 你告诉我你是那么彷徨, <BR>you can't make up you mind 你无法下定决心. <BR>is this meant to be 那是不是意味着, <BR>you're asking me 你在回绝我. <BR>but only love can say try again or walk away 可是只有爱可以回答,从头开始或远远离开. <BR>but i billieve for you and me 然而我坚信,对于你我来说, <BR>the sun sill shine one day 阳光会再一次照彻大地. <BR>so i'll just play my part 因此我只是扮演我的角色, <BR>and pray you'll hanve a change of heart 祈祷你的心情会从此改变. <BR>but i can't make you see it through 但我无法让你明白, <BR>that's something only love can do 有些事只有爱可以决定. <BR>in you arms as the dawn is breaking 晨熹在你的臂膀间升起, <BR>face to face and a thousand miles apart 面对面心却相距千里, <BR>i've tried my best to make you see 我用尽全力让你明白, <BR>there's hope beyond the pain 痛楚过后还有希望. <BR>if we give enough - if we learn to trust 如果我们给予足够,如果我们学着去信任. <BR>but only love can say - try again or walk away 可是只有爱可以回答,从头开始或远远离开. <BR>but i bilieve for you and me 然而我坚信,对于你我来说, <BR>the sun will shine one day 阳光会再一次照彻大地. <BR>so i'll just play my part 因此我只是扮演我的角色, <BR>and pray you'll have a change of heart 祈祷你的心情会从此改变. <BR>but i can't make you see it through 但我无法让你明白, <BR>that's something only love can do 有些事只有爱可以决定. <BR>i know if icould find the words 我知道如果能够找些话 <BR>to touch you deep inside 从内心深深触动你 <BR>you'd give our dream just one more change 你会给我们的梦想再一次机会 <BR>don't let this be our last goodbye 不会让这次成为我们的永别</CA><A onmousedown=sd(event,2) id=urla href="http://www.veryen.org/uploadfiles/music/20.mp3" target=_blank><FONT color=#800080></FONT></A></P>

good!call:P

使用道具 评分 举报

好啊。太好了 真不错  楼主我支持你

使用道具 评分 举报

这歌曲听不懂,但还是感觉到有点好听。

使用道具 评分 举报

真是 不错 我喜欢这样的饿歌曲 听的就是有感觉  非一般的感觉 支持  顶一下

使用道具 评分 举报

很有感觉,ku6$%

使用道具 评分 举报

呵呵 听调子 就知道 是什么歌曲  这么经典  以前经常听 好久美听啦   现在 听下感觉真好

使用道具 评分 举报

不错,支持一下

使用道具 评分 举报

经典歌曲 支持一下 ~~~没人支持我多听几次~~多支持下~~~大家也来啊~~huang$%

使用道具 评分 举报

不错的歌~~~~~~呵呵~

使用道具 评分 举报

挺好的
支持下tui:

使用道具 评分 举报

很有感觉啊 经典angle$%

使用道具 评分 举报

张学友翻唱过的,不过英文版更好听点

使用道具 评分 举报

很好听的,大家顶下!!!

使用道具 评分 举报