搜索
热搜: 经济 感情 创业

Anyone Of Us|{亲爱的,我向你道歉}

<font face="微软雅黑 "><font size="4"><font size="5">[mp3=1]http://chat.xy.gz.cn/xianlin/anyone%20of%20us.mp3[/mp3]<br><br><a href="http://chat.xy.gz.cn/xianlin/anyone%20of%20us.mp3" target="_blank"><font face="微软雅黑 "><font size="4"><font size="5">请把我带走</font></font></font></a></font></font></font><br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<font face="微软雅黑 "><font size="3">I've been letting you down, down <br>
Girl I know I've been such a fool <br>
Giving in to temptation <br>
When I should've played it cool <br>
The situation got out of hand <br>
I hope you understand <br>
<br>
CHORUS: <br>
It can happen to <br>
Anyone of us, anyone you think of <br>
Anyone can fall <br>
Anyone can hurt someone they love <br>
Hearts will break <br>
Cause I made a stupid mistake <br>
It can happen to <br>
Anyone of us, say you will forgive me <br>
Anyone can fail <br>
Say you will believe me <br>
I can't take my heart will break <br>
Cause I made a stupid mistake <br>
A stupid mistake <br>
<br>
She was kind of exciting <br>
A little crazy I should've known <br>
She must have altered my senses <br>
Cause I offered to walk her home <br>
The situation got out of hand <br>
<br>
CHORUS <br>
<br>
She means nothing to me <br>
(nothing to me) <br>
I swear every word is true <br>
Don't wanna lose you <br>
<br>
<br>
CHORUS <br>
<br>
she means nothing to me <br>
(nothing to me) <br>
I swear every word is true <br>
don't wanna lose you <br>
chorus to fade </font></font><br>
<br>
<br>
<font face="微软雅黑 "><font size="3">我让你失望了 <br>
我知道自己实在太傻 <br>
一时的情不自禁 <br>
让冷静消失无踪 <br>
如今弄到无法收拾 <br>
我只求你能谅解 <br>
<br>
副歌: <br>
这种是可能发生在 <br>
任何人身上 <br>
所有你想得到的人 <br>
每个人都会犯错 <br>
每个人都可能让爱人心痛 <br>
我的心快碎了 <br>
因为我犯了愚蠢的错 <br>
这种是可能发生在 <br>
任何人身上 <br>
说你会原谅我吧 <br>
每个人都可能失控 <br>
说你会相信我吧 <br>
无法忍受我的心就要碎了 <br>
只因为我犯了一个愚蠢的错 <br>
一个愚蠢的错 <br>
<br>
那天她看起来很兴奋 <br>
我早该知道他有点疯狂 <br>
一定是她影响了我的判断力 <br>
因为我竟然提议陪她走路回家 <br>
情况就这麼失控了 <br>
我希望你能谅解 <br>
<br>
这只是个愚蠢的错 <br>
她对我没有任何意义 <br>
(没有任何意义) <br>
我发誓句句属实 <br>
我不想失去你 <br>
<br>
情况就这麼失控了 <br>
我希望你能谅解 <br>
<br>
每个人都会犯错 <br>
每个人都可能让爱人心痛 <br>
我的心快碎了 <br>
因为我犯了愚蠢的错 <br>
一个愚蠢的错</font></font>

最近迷上了外语歌~~~感觉很棒~~~~~~~~~~~~~~支持...这歌很老很好听.

使用道具 评分 举报

想不到外国的歌曲这么受欢迎。

使用道具 评分 举报

其实翻过来歌词很普通,但是音乐却真的很不错!

使用道具 评分 举报

kaixin:) kaixin:)
外文歌节奏就是好

使用道具 评分 举报

个人都会犯错
每个人都可能让爱人心痛
我的心快碎了

使用道具 评分 举报

熟悉的歌手很少啊,很新鲜的

使用道具 评分 举报

音乐无国界。大家喜欢外国歌的一定很多的

使用道具 评分 举报

有时不去考虑歌词陶醉在旋律里,感觉反而更好

使用道具 评分 举报